18 квітня - це день, присвячений зміцненню глобальної обізнаності про важливість захисту і збереження унікальних гастрономічних і кулінарних культур нашого великого і різноманітного світу.
Його ініціатором виступила World Food Travel Association, яка была заснована в 2003 році і є провідним світовим авторитетом у сфері гастротурізма.
Наші гіди часто проводять гастроекскурсіі для туристів з усього світу, беруть участь в майстер-класах і дегустаціях з кращими експертами, цікавляться світовими гастрономічними трендами.
Ми багато подорожуємо і в кожному регіоні, в кожній країні намагаємося приділити час місцевій кухні: дізнатися, спробувати, познайомитися...
Ми віримо, що гастротури будуть смачніше, якщо їх є з ким розділити!
І сьогодні ми хочемо не лише згадати смачні моменти подорожей, але і подякувати тим, без кого вони були б неможливі: Туры по ресторанам Киева с Алексеем Волковым, Сергей Супрун, Алексей Повторейко, Ресторан WHISKY CORNER, REBER BAR, Ґвара львівська гостерія - Gwara restauracja, Светлана Семенец, Tsarsky Bar, Borysov Academy & Metro Academy, БарменДиктат,
Банько Мария, П'яте підземелля. Львів, Бар Pirogъ, Рыбная экоЛавка "Черноморка" - рецепты, продажа свежей рыбы и морепродуктов, Вірменка, Фиш&Киш, Салон-студія "Лялина Світлиця", Етнографічний комплекс "Українське село", Старий млин, Шинок ресторан-легенда, Гамбринус, Бабині кози, Kafe Jerusalem, Національний заповідник «Софія Київська», а також десятки інших шефів та закладів!
Дякуємо за співпрацю!