World Food Travel Day

18 квітня - це день, присвячений зміцненню глобальної обізнаності про важливість захисту і збереження унікальних гастрономічних і кулінарних культур нашого великого і різноманітного світу.
Його ініціатором виступила World Food Travel Association, яка была заснована в 2003 році і є провідним світовим авторитетом у сфері гастротурізма.
Наші гіди часто проводять гастроекскурсіі для туристів з усього світу, беруть участь в майстер-класах і дегустаціях з кращими експертами, цікавляться світовими гастрономічними трендами.
Ми багато подорожуємо і в кожному регіоні, в кожній країні намагаємося приділити час місцевій кухні: дізнатися, спробувати, познайомитися...
Ми віримо, що гастротури будуть смачніше, якщо їх є з ким розділити!
І сьогодні ми хочемо не лише згадати смачні моменти подорожей, але і подякувати тим, без кого вони були б неможливі: Туры по ресторанам Киева с Алексеем ВолковымСергей СупрунАлексей ПовторейкоРесторан WHISKY CORNERREBER BARҐвара львівська гостерія - Gwara restauracjaСветлана СеменецTsarsky BarBorysov Academy & Metro AcademyБарменДиктат,
Банько МарияП'яте підземелля. ЛьвівБар PirogъРыбная экоЛавка "Черноморка" - рецепты, продажа свежей рыбы и морепродуктовВірменкаФиш&КишСалон-студія "Лялина Світлиця"Етнографічний комплекс "Українське село"Старий млинШинок ресторан-легендаГамбринусБабині козиKafe JerusalemНаціональний заповідник «Софія Київська», а також десятки інших шефів та закладів!
Дякуємо за співпрацю!