Семінар від гастроексперта О.Волкова "Барна культура столиці: частина 2"

Важко розпізнати віхи любові...Але хіба легше з мараскінового лікеру за допомогою висвітленого апельсинового екстракту і доведеного до кипіння бенедиктину, райдужної в'язі пурпура, руху ножа і припудреного золотом неба, крапельок Абрікотіна і козячих вершків виманити чарівний аромат півдня, сонця, коричневої трави, бронзових пастухів, Пана і романтичного шуму гавані?..
...Коктейль - есенція. Він концентрує, роблячи тебе мовчазним. Це не напій, а питво. З ним легко виявити справжню градацію цінностей, розкрити відмінності і суперечності...

Так писав Ремарк і хто ми такі, щоб з ним сперечатися?) 
Сьогодні гіди Гільдії провели другу частину циклу гастропрогулянок, вивчаючи барну культуру столиці з кращим гастроекспертом Києва Олексієм Волковим! 
Про те, як «неправильний» Негроні став класикою, де можна спробувати зимові коктейлі «Купрін» і «Гранатовий браслет», де відшукати рідкісний французький, нефільтрований сидр, який бар на Сагайдачного - найновіший, а який - самий відвертий, а також ще 10001 секрет - тільки у нас і тільки сьогодні!
Все це ви зовсім скоро почуєте, а за бажанням й продегустуєте, на прогулянках та екскурсіях від наших гідів.
Ми рекомендуємо лише кращих!

Текст та фото: Горбачова Наталя