Туристичний Бізнес Форум «Дні Гостинності у Запоріжжі»

Гільдія гідів завітала до Запоріжжя / Zaporizhzhia! Саме тут сьогодні розпочався чотириденний Туристичний Бізнес Форум «Дні Гостинності у Запоріжжі»!

Всі, хто цікавиться музейним життям, мали змогу почути та побачити:
☝️вдохновляючого Гудимов, Павел Владимирович -про початок шляху та про кураторство музеїв, яке надихає його вже понад 10 років;
☝️тренінг від Президента ICOM України Катерини Чуєвої;
☝️дещо цікаве від Олени Гончарук, керівниці Музею кіно Довженко-Центру про те, як перейти від рухливого образу до рухливого музею.

Форум рестораторів розпочався яскравим виступом засновника ресторану Monica Bellucci - Lounge Cafe Олександра Присяжнюка про 101 помилку рестораторів, а також порадами як відкрити смачний бізнес за півмільйона. 
Далі були розмови про тренди в гастродизайні, про те, яка вона, модна українська їжа. Ну а крем-борщ з чорною брускетою на попелі з сіна та копченим салом від бренд-шефа Brave New Bar В’ячеслава Карпенко став яскравим та майстерним завершенням цього насиченого дня.

Також говорили про тренди та бренди у туризмі 2020 з Антоном Тараненко (Київська туристична асоціація) на прикладах Барселони, Лондону, Амстердаму та інших; розбиралися з керівником AIR akademy В’ячеславом Полиновським чому #YouTube такий важливий для просування бізнесу, а також про те, як співпрацювали з відомими відеоблогерами, медіакомпаніями, телеканалами та брендами,  як зняти відео, котре набери десятки тисячів лайків, як створити свій канал і не прогоріти.

Було цікаво!