Дар.
Назва на перший погляд проста, але відкриває багато сенсів. Дар, як подарунок з секретом, коли не знаєшь наперед, що отримаєш більше, ніж очікуєш.
Саме таке місце відкрилось нам, гідам Guides Guild, на Подолі, куди запросили нас щедрі та гостинні власники Prostir.Dar.
Смачний хліб власного виробництва пекарні «Дідух», ароматні чаї та олії майже повністю взяли на себе всю нашу увагу та включили смакові рецептори. Між тим, це місце, де відчувається близькість до історіі Трипілля, яка досі відгукується звичаями, харчуванням, світоглядом.
Сьогодні актуальною є тема здорового харчування та способу життя, яке передбачає усвідомлене споживання та вибір продуктів. Якщо ви шукаєте якісну та корисну їжу, хочете спробувати хліб, створений за старовинними рецептами або хочете самі випікати такий хліб на численних майстер-класах, то варто зазирнути до вулиці Братської на Подолі за номером 8.
Саме тут наші гіди дізнавалися про культуру споживання, традиції, звички та навики правильного харчування.
Саме тут наші гіди дізнавалися про культуру споживання, традиції, звички та навики правильного харчування.
Текст та фото: Пирогова Наталья